Badetøj med uv-beskyttelse

0

Posted by admin | Skrevet i Shopping, Ud i solen | Skrevet d. 07-05-2010

Personligt synes jeg, det er intet mindre end genialt. Soltøj altså…. At indbygge solbeskyttelsen i tøjet er da en genial idé. Enten hader børn at få solcreme på eller de glemmer det slet og ret – eller de får ikke nyt solcreme på, når de har været i vandet. Der er bare meget bøvl forbundet med børn og solcreme, så da vi opdagede badetøj med indbygget solbeskyttelse, var vi ellevilde.

Vi har tit købt Katvig børnetøj til vores poder – da vi synes, de laver noget rigtigt fedt børnetøj, så stor var vores glæde, da vi opdagede, at  man nu også kan få Katvig badetøj med solbeskyttelse. Og det er faktisk noget super-flot badetøj, Katvig laver denne sæson. Man kan både få traditionelt badetøj, men også badetøj med lange ærmer og sågar en bikini.

Du kan se Katvigs kollektion her. God – og sikker – tur i bølgen blå

Du er velkommen til at kommentere