Malas sommerkollektion 2010 på hylderne

0

Posted by admin | Skrevet i Shopping | Skrevet d. 08-05-2010

Jeg er blevet bekendt med, at Malas sommerkollektion 2010 er kommet ud i butikkerne. I denne sommerkollektion er der også Mala badetøj / soltøj. Mala har længe arbejdet sammen med Kræftens Bekæmpelse. Det betyder, at når du køber Mala UV-tøj, så går nogle af pengene til Kræftens Bekæmpelse. Sammen bruger Mala og Kræftens Bekæmpelse midler på at oplyse folk om, hvordan man nyder solen samtidigt med at man beskytter sig. Det er jo en ganske god sag.

Hvis du ikke kender Mala, så er det et dansk firma, der har gjort rigtigt meget for at positionere sig med deres UV-tøj.Du kan få Mala i næsten alle børnetøjsbutikker og mange steder på nettet.

mala soltøj

Malas smukke sommer-kollektion

Du er velkommen til at kommentere