Øjenåbner

0

Posted by admin | Skrevet i Ud i solen | Skrevet d. 25-10-2010

Jeg har lige været på børnetøjsmesse og opdagede at Mala er begyndt at UV mærke noget af deres helt almindelig børnetøj.
Deres argument er, at dit barn jo er på legepladsen i børnehaven eller vuggestue i timevis hver dag, i netop det tidsrum hvor Kræftens Bekæmpelsen anbefaler, at man holder sit barn i skyggen. Derfor var det egentlig lidt rystende at Malas t-shirts og trøjer var mærket med Faktor 5!!
Jeg er nok ikke den eneste, der ikke har tænkt over -før nu, at min dreng skal i rigtigt soltøj i dagplejen, på de virkelig varme sommerdage. Heldigvis kan man jo nu få soltrøjer der ligner helt almindelige t-shirts, men blokerer stort set alle UV strålerne.

Jeg vil gå lang for at undgå, at han en dag bliver en af de 22 danskere der hver dag får stillet diagnosen hud- eller  modermærkekræft.

Du er velkommen til at kommentere