London for børn

0

Posted by admin | Skrevet i Blandede bolcher | Skrevet d. 26-05-2010

Jeg elsker London. Jeg har selv boet der for flere år siden og bliver bare aldrig træt af byen. Og så har jeg også fundet ud af, at det er et fantastisk sted at ha’ børn med. Storbyer er jo normalt ikke så børnevenlige, men London er faktisk et rigtigt fedt sted med børn. Her er et par af de ting, jeg anbefaler, når man har børn med i London.

Seværdigheder

  • London Zoo – er bare et must. Sørg for at komme tidligt. Tag evt. undergrunden til Baker Street og gå så gennem Regents Park over til London Zoo. Det er en pæn gåtur. Sørg for at se deres “shows”. De er helt fantastiske og meget pædagogiske. Børn kan godt få noget ud af dem, selvom børnene ikke forstår engelsk. Besøg London Zoo online her.
  • London Eye – medmindre dine børn er højdeskræk, så er en tur i London Eye et must. Mine to bedste råd er (i uprioriteret rækkefølge): Tis af alle mand inden I stiller jer i køen til at gå ombord og Køb billetterne på nettet hjemmefra, så sparer I en kø ved billetsalget. Besøg London Eye her.
  • Hamleys – egentligt ikke en seværdighed, men mere en legetøjsbutik. Den er dog så gigantisk og speciel, at den godt kan gå som en seværdighed. Børnene vil huske og elske den og man kan sagtens få en time til at gå derinde. Besøg dem her.
  • Natural History Museum – er så gennemført et museum. Perfekt til en regnvejrsdag og imponerende både for børn og voksne. Du kan se, hvad de har af specielle arrangementer på deres hjemmeside.

Restauranter

  • Rainforest Café – Maden er sgu’ ikke for god, men børn elsker denne restaurant – og det ville jeg også selv have gjort som barn. Så jeg giver efter og ta’r med derind en gang, hver gang vi er i London. http://www.therainforestcafe.co.uk/
  • Souk Medina – er som at træde ind i 1001 nat. Marokkansk mad, men det er ikke stærkt – til gengæld er det vildt godt. Kom tidligt, da den næsten altid er fyldt. Jeg har kun besøgt den i Covent Garden, men den er også helt suveræn. http://www.soukrestaurant.net/index.asp

Til og fra London

Om man flyver til den ene eller anden lufthavn i London er lidt ligegyldigt, hvis du spørger mig. Det er rigtigt, at man allerede er på undergrundsnettet, hvis man flyver til Heathrow, men det tager evigheder at køre ind med undergrunden alligevel. Så om man flyver til Stansted, London City eller Gatwick i stedet, så bruger man lige lang tid på at komme ind til byen. Og flyver man til Gatwick, så behøver man ikke tage Gatwick Express. Den er kun 10-15 minutter hurtigere end det almindelige tog, men koster næsten dobbelt så meget.

Rundt med undergrunden

Har du en iPhone eller en iPod touch, så kan jeg varmt anbefale app’en London Tube.

Du er velkommen til at kommentere