Pimp din varme chokolade

0

Posted by admin | Skrevet i Opskrifter | Skrevet d. 08-05-2010

Hold da op det er koldt i dag… Vi måtte simpelthen ty til varm chokolade, da vi kom hjem efter en lang cykeltur i dag. Her i huset gør vi gerne noget lidt ekstra ud af den varme kakao/chokolade. Her er et par af de midler, vi tager i brug for at opgradere vores varme chokolade.

Først og fremmest vinder alle varme chokolader ved at blive lavet med sødmælk og rørsukker. Hvis man har et stykke mørk chokolade, kan man med fordel opløse det i den varme kakao.

Til sidst skal den “pimpes”. Her i huset har alle deres favoritter, men i al sin enkelthed består det i at tilføje lidt til den, lige når den bliver hældt op i kruset. Vi tilføjer følgende (altså kun én ting pr. krus)

  • Revet økologisk appelsinskal
  • Revet muskatnød (min personlige favorit)
  • Kardemomme
  • Kanel

Går bølgerne højt kan vi finde på at lave piskefløde med 3/4 dele piskefløde og 1/4 del Baileys….

Håber, du har fået en idé til at pimpe din varme kakao.

Du er velkommen til at kommentere