Rabarber crumble

2

Posted by admin | Skrevet i Rabarberkvarteret | Skrevet d. 09-06-2010

Denne er een af mine favorit-desserter. Du skal bruge

  • 400 gr. rabarber skåret i ca. 1 cm tykke stykker
  • 1 3/4 dl sukker (jeg bruger mørk økologisk rørsukker)
  • 75 gr. smør
  • 2-3 tsk kanel
  • 1 dl mel

Sådan gør du

  • Bland rabarber med 3/4 dl sukker og kom dem i en smurt bradepande
  • Lav en dej af 75 gr. smør, kanelen, 1 dl. sukker og melen
  • Smuldr dejen over rabarberne
  • Bag herligheden ved 175 grader i 25-30 minutter
  • Servér den meget gerne med nougat- eller vanilleis ovenpå (og et glas portvin til)

Velbekomme

Kommentarer (2)

[…] Den første (og nok også min favorit) er en dessert; en rabarber-crumble […]

Du skulle prøve at lave den med æbler også, det er nu min favorit.

Og nu når vi nærmer os julen, dog stadig med små skridt.
Så er her en lille variation.
I smuldre dejen kommer du lidt kardemomme, og oven på æblerne drysser du lidt kanelsukker også med en smule kardemomme.

Så evt. servere den med vanilleis eller flødeskum.

God fornøjelse

Du er velkommen til at kommentere