Solbeskyttelse på stranden

0

Posted by admin | Skrevet i Ud i solen | Skrevet d. 11-04-2012

Når sommeren om få måneder vælter indover Danmark, vælter vi danskere jo mod stranden og friluftsbadene. Har man små børn med kan det være en lidt blandet fornøjelse. Man kan bruge en halv time på at smøre dem ind i solcreme, men selve processen er ikke sjov. Der udover ved man bare aldrig, hvilke “ting” der er i sådan en solcreme. Selvom den er svanemærket og alting, så kan der jo være alverdens skidt i sådan en fætter. Det – jeg synes er allernemmest til babyer er et uv telt. At kalde det et telt er måske flot for du kan ikke sidde fire personer oprejst derinde. Men din baby kan ligge derinde i læ for vind og sand og vildtfarne badebolde, men allervigtigst er det, at babyen er beskyttet mod solens skadelige stråler. Teltet har indbygget uv beskyttelse, så under 2% af solens skadelige stråler når igennem til din baby.

De koster omkring 400,- er super nemme at slæbe rundt og slå op.

Du kan købe UV telt her

Du er velkommen til at kommentere