Skygge på terrassen

0

Posted by admin | Skrevet i Ud i solen | Skrevet d. 05-06-2010

Så er solen ved at være over os og vil man være på sin terrasse, er det med at få anskaffet noget skygge. Her er et par måder at få skygge på terrassen:

Den traditionelle (og super-sikre)

ikea parasolIKEA har lavet en rigtig fed parasol, der har indbygget UV-beskyttelse – UPF 50 for at det ikke skal være løgn.

Parasollen er pæn (og fåes også som “hængende”) og så er der mulighed for at pimpe den (se allernedest her). Den kan “knækkes” hvilket er et kæmpe plus her i Skandinavien, hvor solen om sommeren kan stå rigtigt lavt morgen og aften.

Parasollen koster 599,- og du kan se den her. (du kan se flere parasoller fra IKEA her)

Den dyre

fatboy marimekko parasolFatboy har sammen med Marimekko lavet en rigtig fed parasol med Fatboy flag i toppen og det hele. Parasollen fåes i to farver – sort og rød – og gør sig godt på enhver terrasse (dog med undtagelse af singlemandens terrasse; der er nok for meget blød mand over det). Du kan få den for 2.500,- på Stormagasinet.

Den utraditionelle

Spænd et helt sejl over terrassen. Det ser super-flot ud og du er fri for at bakse med parasolfod og slå parasol op. Til gengæld er det ikke så fleksibelt som en parasol. Men godt ser det ud. Du kan få solsejl i den helt billige ende ved Silvan – eller du kan sågar få det speciallavet på f.eks. solsejl.dk

Den langsomme

Den hyggelige men noget langsommelige måde er et gigantisk bøgetræ…. Der er ingen smut-veje, men det er som om, at intet kan slå fornemmelsen af at sidde i skyggen af et træ. Der må selv solsejl og parasoller med nok så retro Marimekko-print gi’ op.

Pimp din parasol

Hvorfor skulle der gå så lang tid, inden nogle tænkte på det? Et myggenet rundt om hele parasollen – dét er da genial. Du kan få det ved IKEA

Du er velkommen til at kommentere