Den bedste anti-rynke creme

0

Posted by admin | Skrevet i Ud i solen | Skrevet d. 09-11-2010

Kvinder – ja egentligt også mænd – bruger hvert år formuer på anti agening-creme, anti-rynke-creme og hvad det end kaldes. Bortset fra at de fleste af dem er fyldt med skadelige parabener så er det jo sådan set fint nok. Men som det gamle ordsprog siger “det er bedre at forebygge end at helbrede” – og det er i den grad også tilfældet med rynker. Faktisk er der ikke nogen “helbredelse” for rynker (udover sådan noget som Botox, men det er i min verden så sygt, at det vil jeg ikke engang nævne som en mulighed).

Well – hvordan forebygger man så rynker? -Jo lad os se lidt på hvad der ælder huden. Det gør solens stråler. Så den bedste anti-rynke creme du kan bruge er faktisk solcreme. Også på dage hvor solen ikke stikker sit ansigt frem. Der er næsten altid UV-stråling i luften.

So ladies and gentlemen… Drop den dyre anti rynke-creme og brug rigeligt med solcreme hver eneste dag.

Du er velkommen til at kommentere