Forår er bryllupstid

0

Posted by admin | Skrevet i Blandede bolcher | Skrevet d. 25-05-2010

Er det mig eller er der bare ekstremt mange bryllupper på denne tid af året? Sådan forår/præ-sommer… Synes, vi vælter os i dem i øjeblikket. Men selvom et bryllup er tidskrævende selv for gæsterne, så findes der næppe sjovere fester end bryllupper (skulle da lige være Skanderborg Festival og Bruce Springsteens Seeger Session Band-koncert i København). De er fantastiske og alle forberedelserne værd, men for pokker hvor er det blevet en dyr fornøjelse. Når først mad og lokaler, limousine leje og bryllupskjolen er betalt, kan der nemt stå et -100.000,- på kontoudskriftet. Men hvad – man bliver jo kun gift een gang. Nåe nej…..

Vi skal til et fantastisk bryllup på fredag… Glæder mig meget.

Du er velkommen til at kommentere