Katvig og Vigga

0

Posted by admin | Skrevet i Blandede bolcher | Skrevet d. 25-06-2010

Der er ikke mange danske mødre, der ikke kender det danske børnetøjsmærke Katvig. Det blev grundlagt i 2003 af veninderne Vigga Svensson og Katrine Colette. I dag driver Vigga Svensson Katvig alene.

Men mange kendte ubevidst Vigga, inden de begyndte at købe Katvig børnetøj. Vigga havde nemlig lagt stemme til TV2 Zulu og havde i en årrække arbejdet på DRs “Det elektriske barometer” – men det var inden, hun gik i gang med Katvig.

Men hun er ikke bare endnu en i rækken af børnetøjsdesignere. Udover at designe noget af tøjet selv, så er hun også chef for foretagendet – og vigtigst af alt – hun tegner også Katvigs profil. Specielt interessant er det på bæredygtigheds-området. Katvig var ét af de første firmaer til at hyre en bæredygtigheds-manager og deres krav til tøjet er som minimum, at det er økotex mærket. Men Katvig går endnu længere endnu – f.eks. går de meget op i, at også deres emballage er miljørigtigt og bæredygtigt. Du kan læse meget mere om Katvigs grønne linje på deres egen side.

Katvig har heldigvis også kastet sig over at lave soltøj – og har lavet noget rigtigt flot Katvig badetøj med solbeskyttelse.

Du er velkommen til at kommentere