Ekstra Bladet kæmper for sagen i øjeblikket

0

Posted by admin | Skrevet i Blandede bolcher | Skrevet d. 02-07-2010

De her dage er Ekstra Bladet faktisk oppe på beatet, når det gælder at advare om solen. Så sent som i dag så jeg, at de advarede om, at der hvert år er 9000 danskere, der får hudkræft af for meget solbadning. Det tal er nok sådan lidt ukorrekt. Man siger nemlig, at solbadning (eller sol generelt) er ansvarlig for 85% af de hudkræfttilfælde, vi ser i danmark. Det betyder, at der snarere er tale om 7650. Men i og for sig er tallet vel ligegyldigt. Formålet er at advare om den megen sol.

Du kan se artiklen her.

Og så kørte de en fotokonkurrence om, hvem der havde den mest solskoldede hud. Egentligt virker det som en dum konkurrence, men når man ser de indsendte billeder, så tænker man med det samme “lad mig få fingre i noget solcreme” – og dagen efter skal man i hvert fald nok huske de fire solråd.

Du kan se deres fotokonkurrence her.

Normalt er jeg ikke stor fan af Ekstra Bladet, men de her dage kæmper de en god sag.

Du er velkommen til at kommentere