Natursutter m.m.

0

Posted by admin | Skrevet i Shopping | Skrevet d. 12-09-2010

Jeg må indrømme, at jeg er vild med e-handel. Hvor er det lækkert, at man kan sidde derhjemme en torsdag aften og shoppe – når butikkerne (de rigtige altså) har lukket. 1-2 dage senere står posten, der så bare med en pakke. Fantastisk.

Forleden sad jeg og ventede på en havn. Sad i bilen med en kop kaffe og udsigt udover vandet. Jeg satte mit mobile bredbånd til computeren – og så bestilte jeg nogle varer online. I går fik vi en dejlig leverance fra Natursutten. Udover at have sutter uden skadelig kemi, så har de også nogle lækre sager til børn. Vores Otto er vild med deres Alpaca strik, så jeg havde bestilt et par sokker til ham – udover nogle fine futter (han har lige lært at gå). Når han sover, får han bare et par Joha futter på.

Du er velkommen til at kommentere