Danefæ kommer med på vognen

0

Posted by admin | Skrevet i Shopping, Ud i solen | Skrevet d. 17-10-2010

Der er faktisk ikke grænser for, hvad vi har af Danefæ i det her hus…. og med det mener jeg ikke herreløst gods, som ordet egentlig betyder (for alt har absolut en meget lykkelig ejer) men et af de absolut fedeste ”børne”tøjsmærker med dansk rodnet. Regnjakker, vinterfrakker til os piger (mor og datter), flyverdragt til den bette ski’, gummistøvler og far har endda fået den fede lilla t-shirt (selv om han var pænt bange for, at det ville kastrere ham på livstid – skete heldigvis ikke)
Man finder jo som mor til to vilde unge, meget hurtigt ud af hvilke mærker der kan klare mosten og der må jeg bare gang på gang konstatere, at det kan Danefæ.
Jeg skal da heller ikke lægge skjul på, at jeg er begejstret over at de til næste sæson – High Summer 11 – kommer med på soltøjs vognen så nu får vi også Danefæ badetøj med uv-beskyttelse. Danefæ har designet to utrolig søde UV dragter i sufersnit med UV +50 til de små og lidt større. Dragterne fås helt op til størrelse 10 år og kommer til at koste den nette sum af 349,- men det giver jeg gerne for at slippe for kombinationen børn/solcreme eller endnu værre solcreme /sand.

Du er velkommen til at kommentere