Stofbleer hmmmm

0

Posted by admin | Skrevet i Shopping | Skrevet d. 20-10-2010

Her på matriklen har vi en dreng på 13 måneder og til februar dukker der endnu et familiemedlem op. Dvs at bleer fylder en hel del i vores liv. Både som tidssluger, men bleer fylder dælme også meget i skraldespanden, indkøbskurven og for slet ikke at tale om budgettet.

Da jeg blev far for 13 måneder siden kom det lidt bag på mig at bleer er lidt af en videnskab. Deres primære formål er jo at holde varerne indenbords, men så er der smarte blefabrikanter, der har fundet på at tilsætte aloe vera og parfume og skidt og lort til bleerne. Den slags får mig til at stejle. Når man tænker på at man kan få folk til at stoppe med at ryge ved at sætte et plaster på deres hud, så må man jo også erkende, at ting i den grad bliver overført via huden. Så kan man jo kun forestille sig hvor meget de her bleer overfører af kemi til den lille purk/pige.

Derfor er jeg også begyndt at overveje stofbleer. Ikke af økonomiske årsager, men når læser afsnittet “og økonomien” i det her indlæg, så kan man jo heller ikke lade være med at smile lidt.

Min eneste bekymring p.t. er om jeg orker al det vaskeri. Men omvendt – med små børn vasker man jo konstant alligevel så en vask fra eller til om dagen er vel til at leve med.

Du er velkommen til at kommentere