Alternativ til bleen

0

Posted by admin | Skrevet i Ud i solen | Skrevet d. 28-08-2011

Hvor man end går en solskinsdag vil man se mødre med barnevogne og en fin stof-ble, der “beskytter” barnet mod solens stråler. Nu skriver jeg “beskytter” i citationstegn og det er ikke tilfældigt. Der er nemlig meget ringe beskyttelse i sådan en hvid stofble. Sådan et hurtigt skud fra hoften vil jeg sige, at der er UPF10 i sådan en. Det betyder, at hver gang 10 skadelige enheder lander på bleen, så slipper der en igennem til det lille barn, der ligger og sover. Det er slet ikke godt nok. Men nu er alternativet her.

Alternativet hedder SnoozeShade og beskytter med UPF 50. Det svarer til at den beskytter mod 98% af de skadelige stråler. Der udover er den mørk og lukker dermed bedre af for lyset. Og det giver unægteligt en lidt bedre søvn.
Her kan du se, hvordan SnoozeShade virker.

P.S. SnoozeShade ser også lidt mere fiks ud end en forvasket ble med et par tøjklemmer på.

Du er velkommen til at kommentere