Så kom sommeren da

0

Posted by admin | Skrevet i Ud i solen | Skrevet d. 20-06-2012

Ahh – så kom der knald på den store lampe. Det var fantastisk og for mit vedkommende kunne det dejlige vejr ikke komme mere passende. Jeg skal nemlig i aften tage hul på mit første løb, siden jeg løb Skanderborg Sø halvmarathon for flere år siden. I aften er det dog en noget mindre distance. Jeg snupper 6 km til Midsommerløb i Aalborg. Jeg sidder lige nu og finder musik til løbet og starter ud med Let’s get it Started af The Black Eyed Peas (og mon ikke også der skal noget Rolling Stones indover?).

Jeg skal have lyden i min iPhone og bruger Nike+ GPS app’en til at holde styr på min tid m.m. Går dog og overvejer at købe mig et Garmin løbeur – men skal lige have finanserne på plads til det.

Til at fragte mig de 6 km i skoven har jeg investeret i et par New Balance løbesko fra Runforest. Det er næsten altid New Balance, jeg løber i. Har indimellem også løbet i Asics, men kan godt lide kvaliteten og jeg får næsten ingen skader i New Balance, så ud fra devicen “if it ain’t broken – don’t fix it” holder jeg fast i dem.

Håber du har nydt solen

Du er velkommen til at kommentere