Lej vores sommerhus i Hune

0

Posted by admin | Skrevet i Blandede bolcher, Ud i solen | Skrevet d. 02-05-2013

I Hune – 2 km fra Fårup Sommerland, 3,4 km fra den dejligste naturlegeplads og kun et kvarters gang fra det skønne Vesterhav ligger vores sommerhus. Det er placeret på en skøn naturgrund og huset har plads til 6 sovende gæster.

Terrassen er sydvendt og når du sidder der med et glas vin, så står verden stille.

Den gode nyhed er, at du kan leje vores sommerhus. Det foregår udenom et bureau for at holde udgifterne nede – det er både til fordel for os og for dig. Men sommerhuset – det fejler bestemt ingenting.

Du kan se et par billeder herunder og på siden her kan du se flere billeder og booke det. Men skynd dig – der er rift om det.

Sommerhus udlejes i Hune

Vores sommerhus er dejligt året rundt. Vi elsker selv at være der. Har været der om julen. I efterårsferien, påske og sommerferie. I øvrigt – skal du leje et sommerhus i uge 42, kan du finde nogle dejlige nogen i Søndervig her.

Du er velkommen til at kommentere