Ferie i Søndervig

0

Posted by admin | Skrevet i Blandede bolcher | Skrevet d. 14-08-2014

Søndervig ligger lige ved Ringkøbing Fjord (mellem fjord og hav, som de selv skriver) og er nok mere kendt i Tyskland en i Danmark. Jeg var i hvert fald voksen, inden jeg hørte om Søndervig første gang. Til gengæld er det kendt blandt rigtigt mange tyskere. Tyskerne holder ferie der året rundt og mange kommer år efter år.
Byen har ikke mange indbyggere. Velsagtens 80-100 stykker, men i sommerperioder er der omkring 50.000 i Søndervig og omegn. Byens hovedgade hedder Badevej, hvor man også finder Elite Sommerhusudlejning, som udlejer sommerhuse i Søndervig (faktisk er det Søndervigs ældste sommerhusudlejningsbureau og de kender området sindssygt godt). Badevej fører direkte ned til stranden. Her kommer du også forbi Sandgården, der (i min optik) er Søndervigs bedste restaurant.
Vi er mindst i Søndervig et par gange om året. Vi har været der er et par gange her i forår/sommer og regner også med at tage derned i efterårsferien uge 42. Og nogle af de ting, der er værd at nyde i Søndervig er:

  • Saltrundstykker fra bageren (det er super gode rundstykker med salt ovenpå)
  • En tur på stranden og lege på bunkerne eller gå i klitterne
  • lære at kitesurfe måske
  • bowle på beach bowl i Søndervig
  • En dagstur til Hvide Sande
  • Sandskulpturfestivalen (officiel side)

Søndervig er et super skønt sted. Kan varmt anbefales herfra. Her er byens officielle side.

Søndervig i efterårsferien

Du er velkommen til at kommentere